Aanbod voor vrouwen

Fysiek, mentaal en emotioneel in balans zijn

In het traject wat we specifiek voor vrouwen met een burn-out en spanningsklachten hebben ontwikkeld, sta jij als vrouw centraal. Waarom? Het feit is nu eenmaal dat vrouwen door andere factoren stress ontwikkelen, andere processen gebeuren in ons lijf en hoofd tijdens stressvolle periodes en op een andere manier van stress herstellen. Dat is wetenschappelijk bewezen. One size doesn’t fit all, en het wordt hoog tijd dat wij als vrouwen zelf het heft in eigen hand nemen om dezelfde kansen te krijgen op een goede behandeling, en niet per se dat we dezelfde behandeling als mannen willen krijgen. 

Ik zag al een paar jaar met lede ogen aan dat de reguliere behandeling van klachten als overspanning en burn-out nauwelijks aansloot op wat vrouwen nodig hadden. De begeleiding was vaak juist contraproductief en hield –net als zoveel dingen- geen rekening met vrouwspecifieke oorzaken en gevolgen. 

In samenwerking met een drie andere vrouwelijke specialisten hebben we een prachtig traject ontwikkeld waarin jij de best mogelijke integrale zorg krijgt. Hierin ervaar je wat het is om fysiek, mentaal en emotioneel weer in balans te komen en wat het is om vanuit verbinding met je eigen kracht en energie het leven aan te gaan. 

Zodat je straks niet alleen fysiek kan herstellen van jouw klachten en teruggaat naar ‘het normale’,  maar waardoor jij zelf de stappen leert zetten om jou leven blijvend te veranderen in het leven wat jij wil!

" Als je doet wat je deed, krijg je wat je altijd kreeg "

   -Albert Einstein

Met je huidige patronen heb je het punt bereikt waar je nu staat. Vooral vanuit je hoofd leven heeft je lange tijd gediend en er mede voor gezorgd dat je successen hebt behaald in het leven. 

Het heeft je op langere termijn ook iets gekost: je gezondheid, je levenslust, de verbinding met anderen, maar vooral het contact met jezelf en jouw intuïtie en kracht. Je voelt dat je wordt geleefd in plaats van dat jij jouw leven leeft. Je weet vaak heel goed wat er zou moeten veranderen, het lukt je alleen niet om dat ook concreet te veranderen. Dat voelt soms uitzichtloos en alleen. Je kijkt om je heen en denkt: Ben ik nu echt de enige die zo niet verder wil? 

Je staat niet voor niets op dit punt in jouw leven: Het geeft je de kans om iets te leren. Te leren hoe je ook kan luisteren naar je gevoel en vanuit die rust kan verbinden met jezelf en de mensen om je heen, zonder je mentale drive die je altijd al had te verliezen.

Alle ballen in de lucht moeten houden

Zeker vrouwen nemen tegenwoordig een hoop hooi op hun vork: een leuke baan, sporten, huishouden, tijd voor vrienden maken. Misschien heb je kinderen en oh ja, je partner wil af en toe ook nog wat aandacht.. of misschien moet je het alleen doen, of voelt het heel alleen. 

Er moet ook vaak heel veel en we zijn niet zelden onze grootste criticus. Er blijft weinig tijd over om te voelen wat jou past: Wil ik dit nu eigenlijk wel of niet en doe ik het alleen omdat het van mezelf moet of het van mij wordt verwacht? En waar gaat mijn vuurtje nu echt van branden? Door alle ballen in de lucht te moeten houden, kom je soms nauwelijks meer toe aan jezelf. Je vraagt jezelf af: Wie ben ik nu eigenlijk echt en wat heb ik nodig? 

Kamp je met spanningsklachten of een burn-out?

 • Ben je al vastgelopen of heb je het gevoel dat als je zo doorgaat, je op een burn-out afstevent?
 • Voel jij je gespannen en gejaagd of juist ontzettend moe, lusteloos en uitgeput?
 • Ga je (onbewust) over je grenzen?
 • Voel je je soms paniekerig en onrustig?
 • Heb je lichamelijke klachten en raak je snel overprikkeld? 
 • Ga jij altijd maar door en lukt het nooit om stil te zitten?
 • Voel je je wat vlak; alsof niets er echt toe doet? Of zitten emoties je juist heel hoog maar ben je bang om die echt te voelen? 
 • Ben je bang dat je straks weer terugvalt als je fysiek bent hersteld maar verder niets is veranderd?
 • Ben jij klaar met het gevoel dat je wordt geleefd?

Heb jij alles over om…

 • Je weer vól energie te voelen
 • Rust in je hoofd en je lijf te ervaren
 • In verbinding te zijn met jezelf, je gevoel en intuïtie
 • Te weten waar jouw vuur van gaat branden en vanuit die energie daar hélemaal voor kunnen gaan
 • Vanuit rust en vertrouwen eigenaarschap ervaren over jouw eigen leven
 • Weer met plezier te werken
 • Te kunnen genieten van het hier en nu, in verbinding met de mensen om je heen die er écht toe doen
 • Zin te hebben in wat het leven voor jou nog meer in petto heeft!

Individuele begeleiding op maat gemaakt voor jou als vrouw

In het traject gaan wij ervoor zorgen dat de tools in handen krijgt om fysiek, mentaal en emotioneel weer in balans te komen en je leven zo kan gaan vormgeven dat jij weer vol in de kracht kan komen te staan. 

We richten ons op herstel van jouw fysieke gezondheid en werken we aan het opnieuw luisteren naar je lijf en intuïtie. Je krijgt inzicht in je patronen die op dit punt in je leven hebben gebracht. We maken jou bewust wat je in het dagelijks leven doet, maar nog veel belangrijker: we gaan deze patronen doorbreken en jou concreet laten oefenen hoe je dit kan doen. 

Je gaat werkelijk veranderen doordat jij heel concreet kan oefenen hoe jij dit kan doen en ervaren wát het voor jou kan doen! 

4 stappen naar een leven waarin jij je energiek en dichtbij jezelf voelt!

1. Balans
herstellen

Het gevoel van grip op je leven en gezondheid terugkrijgen en weer fysieke en mentale rust ervaren

2. Inzicht
verwerven

Bewust worden welke signalen je lijf je geeft en herkennen welke mentale patronen er voor zorgen dat jij jezelf uitput

3. Patronen doorbreken

Afscheid nemen van wat jou niet meer past en nieuwe patronen op basis van je innerlijk weten en authentieke kracht in het dagelijks leven leren inzetten

4. Blijvend eigenaarschap

Het geleerde vasthouden en integreren in je leven om zo het leven vorm te geven waar jij zowel energie als innerlijke rust ervaart

Ervaringen van de mooie vrouwen voor je

Ik ben opgegroeid met de Westlandse mentaliteit 'niet zeuren, maar gaan'. Deze mentaliteit heeft mij veel gebracht, maar op een bepaald moment in mijn leven stevende ik hierdoor ongemerkt af op een burn-out. Ik kwam bij Marloes terecht en zij leerde mij weer luisteren naar mijn gevoel en om mijn grenzen te bewaken. Ik ben mijzelf opnieuw gaan leren kennen en ga weer een stuk gelukkiger door het leven.
Suzanne, 45 jaar
Marloes heeft mij geholpen met mijn gevoelens voelen. Dat was niet zeker niet altijd gemakkelijk en leuk; dus het was fijn dat Marloes naast me stond. Letterlijk en figuurlijk aan mijn zijde. Het komt ook voor dat ze met me mee lacht. Zo wordt het voelen van gevoelens toch een stukje makkelijker.
Kim, 36 jaar
Jarenlang bracht ik door met klachten zonder dat er echt een oorzaak voor te vinden was. Inmiddels kan ik zeggen dat Marloes een hele fijne therapeut is. Ze is nuchter, persoonlijk, warm en bereikbaar. Ze helpt bij het nadenken en voornamelijk voelen over situaties en wat mijn lijf me daarin vertelt. Ze vraagt goed door. Marloes heeft mij laten inzien dat ik gevoel heb en dat ik daarop mag vertrouwen. Daarbij heeft ze mij geleerd om mij open te stellen naar anderen."
Eline, 30 jaar

"Wees boven alles de heldin van je eigen leven"

-Nora Ephron

Merk jij dat je er met praten en denken alleen niet meer komt en hoe je het altijd deed, niet meer werkt omdat je uitgeput bent? Merk je dat je er naar verlangt om uit die ratrace te komen en je vanuit verbinding met je hart en ziel het leven wil creëren waar jij diepere connectie, rust én energie beleeft? 

Neem de eerste stap om je eigen kracht en levenslust weer te hervinden. Wees de heldin van je eigen leven. En dan zal ik naast je staan en met je meejuichen als het zover is. 

Waar sta jij in je leven? Waar wil je naartoe? Vraag een persoonlijk kennismakingsgesprek en we kijken samen naar welke verandering in je leven je wil en welke stappen ik denk dat jij kan gaan zetten. 

Prinses Julianastraat 12 | 2671 EJ Naaldwijk | info@marloestimmers.nl