Over mij

Ik ben geboren en getogen in ’s-Gravenzande, getrouwd en heb drie kinderen (inmiddels alweer 12, 9 en 4 jaar). Ik hou van de Westlandse mentaliteit en zal het zeker niet laten om te zeggen waar het op staat als degene dat nodig heeft. Maar ik kan ook heel zachtaardig en geduldig zijn voor degene die veel te streng voor zichzelf is.

Praktijk in het Westland

Van origine ben ik orthopedagoog, waarbij ik jarenlang heb gewerkt met jonge kinderen en hun ouders. Zo’n 10 jaar geleden ben ik hiernaast met haptotherapie begonnen, omdat ik de behoefte voelde om op een andere manier contact te maken met mijn cliënten en de mensen om mij heen. Ergens kriebelde het! 

Sinds 2020 ben ik als haptotherapeut gevestigd aan het Marktplein in ‘s-Gravenzande in het Plein van Welzijn. Hoe meer ik ging werken met vrouwen, hoe meer ik ging ervaren dat daar mijn passie en kracht lag. 

Ik vind het prachtig om met vrouwen te werken. Ze laten me me zien hoeveel kracht ze bezitten, juist als ze op hun meest kwetsbare durven te zijn. Vrouwen hebben het vermogen om hun hele omgeving ten goede mee te nemen in hun verandering en zo de wereld een stukje mooier te maken. Ik vind dat elke keer weer prachtig om mee te maken. 

Ik ben ook maar gewoon een mens en doe zeker dingen die soms helemaal niet handig zijn en waar ik me af en toe soms best schuldig over kan voelen. Tegenover mezelf, m’n partner, vrienden of mijn kinderen.

Figuur_Marloes_Timmers_Haptotherapie_Over mijGelukkig heb ik inmiddels wel de tools in handen om het weer goed te kunnen maken. Want het draait niet om altijd het perfect te moeten doen, maar juist om het weer goed te kunnen maken als er een mismatch is geweest. Zo worden relaties sterker, veiliger en waardevoller! Ook die met jezelf 😉 Dat gegeven geeft me altijd weer moed en opluchting. Zo heb ik ook geleerd om mild naar mezelf te kijken, en dat is misschien nog wel het allerlastigste.

In mijn praktijk komt alles samen: mijn kennis, ervaring en kunde en mijn eigenheid! Bij mij kan je oprecht contact, een down-to earth mentaliteit, een open hart en soms ook een schop onder je kont verwachten.

Marloes Timmers

Relevante scholing

Haptonomische zwangerschapsbegeleiding, Academie voor Haptonomie, Doorn, 2020-2021

Haptotherapie, Academie voor Haptonomie, Doorn, 2013-2018

Master of Science Pedagogische Wetenschappen, Universiteit Leiden, 2003-2008

Werkervaring

Voorzitter Integrale Vroeghulp Rotterdam, 2018-2022 (Gemeente Rotterdam)

Orthopedagoog Expertiseteam, 2015-2022 (Gemeente Rotterdam) 

Orthopedagoog 2017-2022 (ASVZ te Rotterdam)

Orthopedagoog 2008-2017 (Pameijer te Rotterdam)

LinkedIn

Samenwerking

Benieuwd met wie ik samenwerk? Lees het hier!

Wat kan ik voor jou betekenen?